Fysiek 
beeldend 
theater

Groepen 1 en 2

Ellen Smets Theater

Vreemde vogel

Locatie: 
Theater Castellum Kleine zaal  

Theater regels

Teun en haar autootje Broem gaan op avontuur, de wijde wereld in. Broemmm vrooemmm daar gaan ze, onderweg naar het grote onbekende. Vreemde planten, vreemde beestjes, vreemde geluiden, vreemde geuren… waar zijn ze nu, is het de jungle of fantasieland? Broem en Teun zijn moe van al het reizen, dus het wordt tijd om het tentje op te zetten.   

Toet toet! Wakker worden slaapkop Tijn. Teun haalt Tijn uit de auto, die lag natuurlijk weer te slapen. Hupsakee aan het werk jij. Teun en Tijn kruipen in hun tentje en het wordt nacht. Maar oh, wat eng, al die geluiden en wat kruipt daar, een spin, een slang? En wat is dat voor een vreemde vogel daar, is ze ziek of op zoek, wat wil ze toch?

De vreemde vogel wil niet meer weg en blijft Teun en Tijn kriebelen en kietelen, wakker maken, plagen en pesten. O jee, ze legt een ei! Nee, gekke vogel, geen ei in de motorkap van Broem leggen, we zijn op reis! Teun en Tijn willen verder, maar Broem wil niet meer en hoe moet dat nu met die vreemde vogel en het ei?   

Vreemde Vogel is een lieve, fysieke voorstelling met livemuziek, poppentheater en veel humor. Vreemde Vogel gaat over vriendschap en avontuur, nieuwe dingen ontdekken want vreemd is niet eng maar juist heel leuk en spannend.

Zorg dat je 
op tijd bent!


Parkeren in de Castellum garage. Uitrijkaarten te koop in Castellum. Hoef je niet te wachten bij de afrekenautomaat en het is goedkoper. 

€ 1,80 per uitrijkaart 

Datum en
aanvangstijden: 


8 april 2022
10.30 - 11.30 uur

En verder... 

11, 12, 13 en 14  april 2022 
09.00 - 10.00 uur
11.00 - 12.00 uur
13.15 - 14.15 uur