Groep 8

EXTRA 
Podiumkunsten Jeugdtheaterhuis
Afscheidsmusical groep 8  

Tools, Tips & Tricks Incl. HAND-OUT voor leerkrachten
Locatie: theaterzaal Parkvilla

Inschrijfformulier

Workshop

Als voorbereiding op het maken en het spelen van de traditionele eindvoorstelling van groep 8 biedt het Jeugdtheaterhuis masterclasses aan, waarbij in afwisselende, speelse oefeningen samen met een docent van het Jeugdtheaterhuis wordt gewerkt aan onder andere samenspel, concentratie, het neerzetten van personages en omgaan met spelen voor publiek. Na deze masterclass ben je klaar om te shinen op het podium!   Dit is een workshop ter ondersteuning van de leerlingen en de docent voor het repetitieproces. Tijdens de workshop wordt niet direct gerepeteerd voor de voorstelling. Een hand-out wordt uitgereikt die het hele repetitieproces gebruikt kan worden.

We weten allemaal dat als we toneelspelen we niet met onze rug naar het publiek moeten staan en dat we duidelijk moeten praten. Maar hoe oefen je dat nou?! 
En wat is er nog meer belangrijk?! 
En waar moet je nog meer op letten?!?

Theaterregels

De workshop 
duurt 1 ,5 uur
  

Periode: 
april, mei 
of juni 2023

__________________________

Lesbrief

Verdiepingslessen en 
workshop leerkrachten
 

Heb je aan deze workshop deelgenomen krijg je nog een kans om deel te nemen aan 3 lessen van het Jeugdtheaterhuis. Die lessen gaan wat meer de diepte in. 

Zie info CMK-verdiepingslessen en geef je op. Beperkte plaats. Zie info; CMK-aanbod en deskundigheid bevorderende workshops. 
En geef je op!

CMK-verdiepingslessen