Groep 1, 2, 3 en 4

International Musical-hit
Disney's 
Winnie de Poeh

Locatie: ​ Theater Castellum, grote zaal

Datum: 11, 12, 13, 14 en 15 maart 2024

Duur: 60 minuten

We zijn trots en blij dat we er samen met theater Castellum er vroeg bij waren en deze mooie voorstelling hebben kunnen boeken. En ja, u ziet het goed voor de groepen van de onderbouw. Na er goed over na gedacht te hebben wilden we deze voorstelling niet laten lopen voor de onderbouw. De school loopt op de door ons ingedeelde dagen flink leeg en er moet best wat geregeld worden. Maar het is ook wel de moeite waard.   

Disney’s iconische Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil (oh… en vergeet Teigetje niet!) komen tot leven in een prachtig verbeelde musical-bewerking. 

Met de wereldberoemde Disney-liedjes van Oscar- en Grammy Award-winnaars Robert en Richard Sherman, wordt dit verhaal verteld met nieuwe theatrale en levensgrote poppen. Gebaseerd op de wereldberoemde verhalen van A. A. Milne en de films en tv- series van Disney. 

Maker en regisseur Jonathan Rockefeller: “De muziek, de spectaculaire levensgrote poppen en de sfeervolle voorstellingen zijn de perfecte manier om het publiek te (her-)introduceren aan theater, dit is een must see- voorstelling voor Winnie de Poeh-fans van alle leeftijden

Morssinkhof Terra Theaterproducties, in samenwerking met Rockefeller Productions en Disney Theatrical Group, brengt Disney’s Winnie de Poeh de Musical voor het eerst naar Nederland en België, nadat deze succesvol heeft gespeeld in New York, Chicago, Londen en op tournee in de Verenigde Staten en Engeland. De voorstelling, gemaakt door Jonathan Rockefeller, is van september 2023 tot en met mei 2024 te zien in heel Nederland en België, volledig in het Nederlands gespeeld en gezongen.

Deze voorstelling kan Cultuurpalet aanbieden dankzij een samenwerking met Theater Castellum. 
Kinderen van de groepen 1 t/m 4 gaan naar de musical Winnie de Poeh. 
Willen andere kinderen en de ouders de voorstelling ook zien? 
Dat kan, 10 maart staat Winnie in theater Castellum, middagvoorstelling 13.30 uur
Kaartverkoop start op 12 mei.

Producent Michiel Morssinkhof: “We zijn enthousiast om het Honderd Bunderbos naar Nederland en Vlaanderen te brengen zodat publiek van alle leeftijden samen met ons deze hartverwarmende musical kan bekijken. Winnie de Poeh is één van de bekendste en meest iconische figuren uit de geschiedenis, we zien er enorm naar uit om deze warme musical te brengen met onze Nederlandse cast.”

Theaterregels

Wanneer?

Maandag 11 maart: 
10.00 uur en 13.30 uur

Dinsdag 12 maart: 
10.00 uur en 13.30 uur

Woensdag 13 maart: 
10.30 uur 

Donderdag 14 maart: 
10.00 uur en 13.30 uur

Vrijdag 15 maart: 
10.00 uur en 13.30 uur

Inschrijfformulier

Uitrijkaarten € 1,25 per stuk. Verkrijgbaar in het theater. Alleen pinnen.