Groepen 3 en ​4

Musical

De Tovenaar van Oz 

Locatie: Castellum Theater, Grote zaal

Theater regels

Met deze reeks familiemusicals heeft Theater Terra dé manier gevonden om poppenspel, inventieve decors, avontuurlijke verhalen en muziek te combineren tot voorstellingen die aansluiten bij het publiek van nu. Daardoor heeft De Kleine Zeemeermin tot in China gespeeld en kreeg Peter Pan het keurmerk ‘Keuze van de Theaterkrant-Criticus’. Nu volgt De Tovenaar van Oz

Het boek vormde al de basis voor vele films en theatervoorstel-lingen, waaronder de film met Judy Garland en een grote Broadway-musical. De makers van Theater Terra vertellen dit bekende verhaal nu in een compleet nieuwe familiemusical. 

Beleef het meest magische avontuur aan de andere kant van de regenboog! 

Dorothy woont als klein meisje op een boerderij en droomt over een sprookjesachtige wereld, ergens achter een regenboog. Dan komt er een grote wervelwind, die haar wegvoert naar het magische land van Oz. Daar ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een roestige blikken man zonder hart en een bange leeuw zonder moed. Samengaan ze op pad op de Grote Gele Weg om de Tovenaar van Oz te vinden. Hopelijk vervult die Dorothy ’s grootste wens: veilig terug naar huis gaan! 

Script en liedteksten: 
Marc Veerkamp 
Muziek: Fons Merkies 
Regie: Wesley de Ridder 
Poppen-, decor- en kostuum​ontwerp: Kathelijne Monnens
Lichtontwerp: 
Bart van den Heuvel 

Datum: 
30, 31 mei 
en 1 juni 
2022

Aanvangstijden: 
10.30 - 11.30 uur
13.30 - 14.30 uur

Zorg dat je 
op tijd bent!

Parkeren in de Castellum garage. Uitrijkaarten te koop in Castellum. Hoef je niet te wachten bij de afrekenautomaat. 
€ 1,50 per uitrijkaart. 

Inschrijfformulier